Kasvipohjainen tuote

Stop Hémo® -vanu on valmistettu merilevästä saatavasta kalsiumalginaatista. Levälajeja on useita erilaisia (vihreä, punainen ja ruskea). Ruskeat levät ovat kaikkein yleisimpiä ja niihin sisältyy kolme päälajia. Stop Hémo® -vanu on valmistettu näistä lajeista ja siksi se voi hyödyntää niiden hemostaattisia ja haavaa parantavia ominaisuuksia.

Levän hyödyt haavojen hoidossa!

Ollessaan kosketuksissa veren tai vuotavan haavan kanssa, Stop Hémo® vapauttaa sen Ca2+ kalsiumioneita.

Kalsiumioneja esiintyy kehossa luonnostaan. Niillä on vaikutusta erityisesti luun muodostumiseen ja uudistumiseen, lihasten ja sydämen supistumiseen, veren hyytymiseen ja solujen väliseen toimintaan.

Kun Stop Hémo® vapauttaa kalsiumioninsa suoraan haavaan, se edistää luonnollista fysiologista hemostaasiFysiologinen prosessi, joka aiheuttaa verihyytymien muodostumistaaFysiologinen prosessi, joka aiheuttaa verihyytymien muodostumista ja haavan parantumisprosesseja.
origine-naturelle-1

Tyrehdyttää verenvuodon nopeasti:
kalsiumionit ovat oleellisia verihyytymänErilaisten verisolujen – verihiutaleiden, punaisten verisolujen, valkoisten verisolujen – kasautuma, jota sitoo yhteen fibriini-niminen proteiini muodostumisessa. Hyytymä tukkii verisuonen ja näin olleen tyrehdyttää verenvuodon.

Haavan parantuminen:
kalsiumionit aktivoivat avainsolut, jotka ovat mukana haavan parantamisessa. Nämä solut korjaavat vaurioituneen kudoksenIhon osat (orvaskesi, verinahka, ihonalaiskudos) vammat.

Kivuton poisto:
kuiduista muodostuu geeliä kosketuksessa haavan kanssa. Tämän tuloksena Stop Hémo® ei jää kiinni haavaan, kun sitä irrotetaan. Vanu voidaan irrottaa hellävaraisesti ja kivuttomasti.

origine-naturelle-2